Ga naar de inhoud
Home » UTIMS A3 (2018) met HIFU-technologie

UTIMS A3 (2018) met HIFU-technologie


Contact informatie
Contact Dominique Soetaert
054/50.40.05
€ 12.000,00
Meer informatie

De UTIMS A3 is een toestel op basis van HIFU-technologie. Via hoge intensiteit gefocuste ultrasone geluidsgolven kan het:

  • de huid verstrakken;
  • rimpels verminderen;
  • vetrolletjes verminderen.

Inclusief 5 cartridges: één cartridge werd net aangekocht, de andere zijn zo goed als nieuw, of nauwelijks gebruikt.

Hoe werkt HIFU?

Het UTIMS A3 systeem werkt met HIFU (high-intensity focused ultrasound energy). Tijdens de HIFU behandeling wordt energie de huid ingebracht terwijl de bovenste huidlaag volledig intact blijft. De behandeling is niet afhankelijk van het zon gedrag en daardoor zijn er ook geen risico’s op pigmentverschillen en kan de behandeling het hele jaar uitgevoerd worden.

HIFU werkt met geluidsgolven (ultrasound) en de energie (warmte) die daarbij vrijkomt, dringt door in verschillende huidlagen. Zoals in het onderhuids bindweefsel, de SMAS-laag (fibromusculaire laag), de diepe dermis en de dermis.

In de diepe dermis wordt het aanwezige collageen herschikt en in de bovenste laag van de dermis de aanmaak van elastine vezels.

Afhankelijk van het behandelstuk wordt de UTIMS A3 ook ingezet voor vermindering van vetrolletjes en bij het verstevigen van een verslapte buikwand na bijvoorbeeld gewichtsverlies. Ook de verslapte huid van armen en benen verstevigt door de HIFU behandeling.

Waarom Centerless HIFU?

Alleen de UTIMS A3 beschikt over Centerless HIFU en dit zijn de voordelen:

  • Stabiel focuspunt (warmte laesie) maximaliseert het behandelresultaat
  • Verminderde neveneffecten, zoals pijn en verbrandingen
  • Veiliger behandeling

Wat is het resultaat van de HIFU behandeling?

In de huidlagen creëert de warmte stimulatie voor de aanmaak van nieuw elastine en collageen. De huid krijgt hierdoor haar stevigheid en veerkracht  terug. HIFU zorgt voor zowel een direct als een langdurig effect. In de meeste gevallen volstaat één behandeling. De verbeteringen worden geleidelijk zichtbaar. Twee à drie maanden na de behandeling zijn de eerste resultaten waarneembaar. Het uiteindelijke resultaat wordt ongeveer 6 maanden na de behandeling bereikt en houdt langdurig aan.

Deze advertentie is 192 keer bekeken.