Meteen naar de inhoud
Home » ZLipo Cryolipolyse + Zwave (2019)

ZLipo Cryolipolyse + Zwave (2019)

  • door

Contact informatie
Contact Geert De Campeneere
+32475319622
€ 24.200,00
Meer informatie

Zimmer Medicine Systeme ZLipo Cryolipolyse + Zwave

Aangekocht nieuw maart 2019 – Laatste onderhoud plus nieuwe printplaat en zekeringen 16/08/2021

Z Lipo Cryolipolyse:

Cryolipolyse™ is onder andere geschikt voor vetreductie op buik, heupen, taille, dijen (buiten en binnen) en billen.

De gerichte energieterugtrekking door middel van koudebehandeling veroorzaakt apoptose van de vetcellen. Dit leidt uiteindelijk tot de vernietiging van de vetcellen.

De volledige afbraak en verwijdering van de vetcellen op een natuurlijke manier via het lymfesysteem is na ongeveer 10 – 12 weken voltooid. Aangezien het omringende weefsel niet reageert op een koude toepassing in vergelijking met vetweefsel, wordt de behandeling beschouwd als een veilige en zachte, niet-invasieve procedure.

Z Wave

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het gebruik van radiale shockwave een positief effect heeft op de collageenstructuur, de huid en het bindweefsel. Het verbeterd de huidcirculatie en het metabolisme van de vetcellen. Het stimuleert de vorming van collageenvezels, de huid wordt elastischer en na slechts enkele behandelingen is de stevigheid van de huid zichtbaar. Het gebruik van Z Wave therapie zorgt ook voor sneller en effectiever behandelsucces na toepassingen zoals Cryolipolyse™, injectielipolyse, echografie of radiofrequentie voor vetreductie.
Deze advertentie is 4 keer bekeken.